недеља, 30. јун 2013.

ojacani prirodni nokti (gel u boji,cirkoni i rucno izradjen 3D)


Negovane ruke

Zašto baš ruke odaju naše godine? Razlog je da sama građa kože ruku takva da ne može sama sebe da štiti. Od gore koža sadrži veoma mali broj lojnih žlezda a na dlanovima ih nema uopšte, a količina vode u koži ruku 4-5 puta manja nego kod kože lica.  Sve ovo znači da ruke treba da negujemo i pazimo kožu ruku!

Tehnike

Ojačavanje noktiju tkaninama i fiberglas
Treća metoda za popravku noktiju je fiberglas metoda. Jednostavno rečeno, zamisao se sastoji u povezivanju vlakana lana, svile ili fiberglasa s posebnom masom.
Postoje metode nadogradnje tipsama, izlivanje na formama, ojačavanje prirodnih noktiju i kombinovana tehnika
Metoda nadogradnje Tipsama
Nadogradnja veštačkih noktiju Tipsama se radi kod odgriženih,nepravilnih prirodnih noktiju ili ukoliko je potrebno više produžiti nokat.Sa tipsama Akrilom ili UV gelom postiže se savršeno prirodan izgled veštačkog nokta!
Izlivanje na formama(tehnika nadogradnje ili protetika nokta)
To je nadogradnja noktiju na revolucionran način bez lepka i plastičnog nokta. Izlivaju se u željenoj formi i u željenoj boji. Takvi nokti daju potpun osećaj prirodnog nokta i predstavljaju savršenu celinu sa Vašim noktom. Zbog svoje neškodljivosti preporučuje se odraslima kao metoda odvikavanja od grickanja noktiju.
Ojačavanje prirodnog nokta
U slučaju listanja ili pucanja, nokti se mogu ojačati tretmanskim lakovima, gelom, akrilom ili tkaninama, dok se napukli nokat može zakrpiti svilenom ili fiberglass trakom.
Kombinovana tehnika Akrili+Gel
To je nadogradnja noktiju akrilom na tipse ili forme koja se pokriva UV gelom i koristi se radi dobijanja dugotrajnog sjaja na noktu bez upotrebe poliranja ili lakova.

недеља, 23. јун 2013.

PREDNOSTI AKRIL TEHNIKE

  • iako je veoma fleksibilan akril je za nijansu tvrđi od gela i zbog toga ga možemo stavljati TANJE, a kao rezultat dobijamo tanje i prirodnije nokte i osećaj je znatno prirodniji
  • izlivanje je mnogo jednostavnije zbog preciznosti aplikacije proizvoda, moguće je izlivati nokte i na veoma kratkim i grickanim noktima
  • vreme rada se skraćuje za 30 do 45 minuta jer nema sušenja u lampi i zbog preciznosti aplikacije turpijanje je svedeno na minimum
  • sa akrilom mozete ispraviti većinu mana na prirodnom noktu uključujući i nedostatak dela nokta
  • kod grickanih noktiju je nezamenjiv
  • pomoću tehnike pinca tj. štipanja možete značajno suziti širinu nokatne ploče, što znači da i kada izlivate nokti i dalje mogu izgledati uže i lepše na ruci tkz. V nokti.
  • korekcija je veoma jednostavna jer samo dodajete kuglice na izrasli deo nokta
  • nema efekta zagrejavanja kao kod većine gelova tako da je odličan za osetljive nokte, jer se izbegava osećaj peckanja u UV lampi
  • sa akrilom vaša kreativnost se razvija iz dana u dan, jer je sa njim moguće postići 3d efekat odnosno možete praviti dekoracije u i na noktu i samim tim svaki nokat postaje unikatno umetničko delo
  • utrošak materijal je mnogo manji samim tim što je aplikacija veoma precizna i nema toliko faza i različitih tipova gela i tečnosti koje morate da koristite na jednom noktu
  • skidanje je jednostavno, nema turpijanja i ostećivanja prirodnog nokta već se skida pomoću acetona koji razbija polimerske lance.

петак, 7. јун 2013.

To je nadogradnja noktiju na revolucionran način bez lepka i plastičnog nokta (Tipse) pomoću papirnih ili trajnih šablona -formi (teflonskih, metalnih, silikonskih). Izlivaju se u željenoj formi, dužini i u željenoj boji. Takvi nokti daju potpun osećaj prirodnog nokta i predstavljaju savršenu celinu sa Vašim noktom. Jačina i izdržljivost izlivenih noktiju koje je radio profesionalac ne zavise od vrste forme, ali nokti rađeni na papirnoj formi izgledaju lepše i prirodnije jer se papirna forma bolje prilagođava prirodnom noktu. Zbog svoje neškodljivosti preporučuje se odraslima i kao metoda uspešnog odvikavanja od grickanja noktiju.

Izlivanje se može raditi u akril ili gel tehnici. Nokti nadogradjeni pomoću tipsi nisu jači od izlivenih noktiju, sve je u pravilima određivanja strukture nokta i pravilnog izbora vrste nadogradnje.

Prirodni nokti se oštećuju i stanjuju od nadogradnje 

Ovako nešto sam čula bezbroj puta,a verujem da ste i vi. Štetu noktima ne mogu naneti veštački nokti,lepak namenjen za profesionalnu upotrebu,naravno ne univerzalni “super” lepak niti gel ili akril. To mogu uraditi samo nestručni majstori koji prirodan nokat preturpijaju i naravno vama ne preostaje nista drugo nego da čekate da izraste i obnovi se. Naravno mozete i vi oštetiti svoje nokte “čupanjem” veštačkih ili stalnim skidanjem i stavljanjem nadogradnje,što je veoma često jer devojke stave predugačke veštačke nokte na koje nisu navikle pa im ili puknu ili ih skinu i stalno stavljaju nove. Tako da kada sagledamo sve ovo je definitivno zabluda. Samo pazite kome ćete dati svoje ruke i ne bojtse se :)))
Nadogradnja noktiju ima pre svega zaštitnu funkciju za prirodne nokte,a takodje doprinosi lepšem izgledu vaših ruku. Idealna je za žene koje grickaju nokte ili im se listaju i slabi su.
gel u boji i rucno radjen 3D

уторак, 4. јун 2013.

субота, 1. јун 2013.

Nadogradnja noktiju Tamara Milenković, Kruševac.

Manikir, izlivanje i nadogradnja, umetničko oslikavanje noktiju akril 3d tehnikom, ručno pravljeno, gelovima u boji, ukrašavanje cirkonima, štrasovima, šljokicama, pirsinzima...


Adresa: Cara Lazara 202/1
Tel: 060 62 62 270