недеља, 30. јун 2013.

Tehnike

Ojačavanje noktiju tkaninama i fiberglas
Treća metoda za popravku noktiju je fiberglas metoda. Jednostavno rečeno, zamisao se sastoji u povezivanju vlakana lana, svile ili fiberglasa s posebnom masom.
Postoje metode nadogradnje tipsama, izlivanje na formama, ojačavanje prirodnih noktiju i kombinovana tehnika
Metoda nadogradnje Tipsama
Nadogradnja veštačkih noktiju Tipsama se radi kod odgriženih,nepravilnih prirodnih noktiju ili ukoliko je potrebno više produžiti nokat.Sa tipsama Akrilom ili UV gelom postiže se savršeno prirodan izgled veštačkog nokta!
Izlivanje na formama(tehnika nadogradnje ili protetika nokta)
To je nadogradnja noktiju na revolucionran način bez lepka i plastičnog nokta. Izlivaju se u željenoj formi i u željenoj boji. Takvi nokti daju potpun osećaj prirodnog nokta i predstavljaju savršenu celinu sa Vašim noktom. Zbog svoje neškodljivosti preporučuje se odraslima kao metoda odvikavanja od grickanja noktiju.
Ojačavanje prirodnog nokta
U slučaju listanja ili pucanja, nokti se mogu ojačati tretmanskim lakovima, gelom, akrilom ili tkaninama, dok se napukli nokat može zakrpiti svilenom ili fiberglass trakom.
Kombinovana tehnika Akrili+Gel
To je nadogradnja noktiju akrilom na tipse ili forme koja se pokriva UV gelom i koristi se radi dobijanja dugotrajnog sjaja na noktu bez upotrebe poliranja ili lakova.

Нема коментара:

Постави коментар